Benvenuto su . Clicca qui per Registrarti

Oggi è sab 30 mag 2020, 10:18


Benvenuto su Ospite! Iscriviti  Oppure effettua il  Login

Informazione:

Cryptobox 700HD

Moderatori: GioTag, filolau

Cryptobox 700HD

Messaggioda vulpea » ven 27 gen 2017, 17:23

Cryptobox 700HD - gata pentru viitor

Receptoarele AB COM au fost întotdeauna din punct de vedere tehnologic, la un nivel ridicat, la un pret mai mic fata de concurenta. Receptorul este succesorul popularului full HD Receiver Cryptobox 650 HD. Acesta dispune de un design simplu, cu un panou negru lucios, cu un 4-segment LED-uri verzi. Principala schimbare în comparație cu modelul mai vechi, acesta este ascuns în interior. Este un chipset nou Ali M3256 tactat la 1 GHz, care, în plus față de MPEG-2 și MPEG-4 susține, de asemenea, codecul H.265 / HEVC.
Este unul dintre primul receptor satelit full HD cu compresie și primul pe piața noastră.
AB COM astfel încât după lansarea primului receptor satelit 4K anul trecut, a adăugat un alt primat. Intrebarea poate fi, de ce sprijina H.265 / HEVC . În prezent, acest ultim tip de compresie utilizate pentru a difuza în rezoluția Ultra HD. Tranziția de la H.265 / HEVC va, cu toate acestea, doar o chestiune de timp. Este adevărat ca până acum în acest standard a permis doar câteva receptoare de satelit și televizoare rezoluție Ultra HD. Aceasta este tocmai descoperirea Cryptobox 700HD. Potrivit informațiilor , este iminentă finalizarea tranziției, de exemplu, cel mai mare operator rus TricolorTV pentru 36E pregateste tranzitia, platforma de televiziune prin satelit ceha Flix de asemenea. Receptorul vine pe piață cu un preț foarte competitiv, care este, în esență nu este diferit de modele mai vechi suporta doar tipurile mai vechi de compresii, clientul nu este sigur că, chiar și în cazul în care tranziția sau extinderea difuzării canalelor de difuzare în H.265 / HEVC va avea din nou receptor de schimb.
Receptorul , practic, nu se abate de la standardele de mod în această categorie. Panoul frontal este echipat cu un display cu LED-uri cu doi indicatori cu LED-uri, un trio de butoane de control, care pot schimba canalul on și off și uși, care pot fi găsite în universal cititor de carduri și USB port. Pe partea din spate este montat rigid tuner DVB-S2, al doilea port USB, optic S / PDIF, HDMI și chiar SCART. Acest conector arhaic este prezent în această categorie, în special pentru utilizatorii care doresc un receptor - fie în mod constant sau ocazional - la utilizarea la cabana, în cazul în care acestea au un televizor mai vechi. Nu este o conexiune perfectă, dar astfel de cazuri vor fi suficiente. Pe partea din spate, veți găsi butonul de alimentare, receptorul are o sursă de alimentare încorporată. HDD de instalare în interior nu este posibilă datorită unei perechi de porturi USB, dar vă puteți conecta o unitate HDD sau USB extern. Receptorul suporta toate configurațiile comune de antenă pentru a controla DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2 și USALS.
L-am testat pe o antenă de satelit fix Controalele sunt intuitive și suficient de rapide. Meniul este simplu, nu trebuie sa gandesti prea mult, este aranjat în mod logic. Configurarea lor, desigur, pot fi salvate pe un USB. În cazul în care conectați o unitate mare flash USB sau HDD prin USB, oferind receptor mai multe posibilități cu privire la programele de înregistrare, inclusiv o înregistrare cronometru și trecerea timpului (monitorizare schimbare). Receptorul permite mass-media conect sau prin intermediul DLNA de la rețea pentru a reda diferite fișiere multimedia, inclusiv clipuri video de până la 1080p.
Pe I*P*T*V se comporta bine,in sensul ca ulterior primelor versiuni de firmware,se va imbunatati situatia.Deci e loc si pentru mai bine.
Non hai i permessi necessari per visualizzare i file allegati in questo messaggio.
"Dacă lupți poți să pierzi, dacă nu lupți ai pierdut deja."
Avatar utente
vulpea
Modelatore
 
Messaggi: 284
Iscritto il: dom 19 apr 2015, 15:14
Località: Oltenia
Has thanked: 61 times
Been thanked: 130 times

Torna a CryptoBox 7XX